Ak Parti Milletvekillerinden KAYSO'ya Ziyaret

KAYSERİ - AK Parti Kayseri milletvekilleri, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı ziyaret etti.

Ziyarete, Mustafa Elitaş, Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer katıldı.

Elitaş, burada yaptığı açıklamada, KAYSO'nun Türkiye için önemli bir oda olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Odamızın görüşleri bizim için ve Türkiye için çok önemlidir. Çünkü Kayseri Türkiye'deki gelişmişliğin sembolü olan illerimizden bir tanesidir. Onun için Sanayi Odamızın sözleri ve görüşleri bizim için ehemmiyetlidir. Bizde TBMM tatile girince arkadaşlarımızla beraber odalarımızı ziyaret ederek fikir teatisinde bulunuyoruz. Ben yeni yönetiminizi ve meclisinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Boydak ise, oda olarak en önemli görevlerinin, üyelerinin işlerini takip etmek ve şehrimizin kalkınması adına çalışmalar yapmak olduğunu söyledi.

İhracatta dünya piyasalarından ve bölgedeki karışıklıklardan dolayı bir miktar düşüşler yaşandığına dikkat kene Başkan Boydak, sözlerini şöyle tamaladı:

"Ben burada özelikle Grup Başkan Vekilimizin ilgi alanına giren bir konudan bahsetmek istiyorum. İhracat konusunda taahhütlerini yerine getiremeyen ciddi sayıda sanayicimiz var. Bu üyelerimizin dahilde işleme izin belgesinin ihracat taahhüt sürelerinin uzatılması ve ek süre verilmesi konusunda sizin takipte olmanızı rica edeceğiz. Geçmişte buna benzer rahatlamaları yaptınız. Bu dönemde de bir desteğiniz olursa, bu destek tüm ihracat camiasını rahatlatır. Diğer taraftan şehrimiz adına yaptığınız çalışmalara teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada beraberce bu çalışmaları sürdüreceğiz."

Kaynak: AA