Ömer Günel, Muhtarlar ve Azalarla İftar Yemeğinde Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Avukat Ömer Günel, Kuşadası merkezi ile bağlı belde ve köylerdeki muhtarlar ve azalarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ömer Günel, Muhtarlar ve Azalarla İftar Yemeğinde Buluştu
Kuşadası Kulle Restoran’da geniş bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde, Kuşadası, Davutlar ve Güzelçamlı mahalle muhtarları ile Kuşadası’nın köy muhtarları ve azalarının yanı sıra; CHP İl Genel Meclis Üyesi Akan Evren, Kuşadası Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Faruk Konuk ve Ahmet Gökalp, CHP Güzelçamlı Eski Belde Başkanı Hasan Çelik, Davutlar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Umut Şenol’da misafirler arasındaydı. Muhtarlar adına söz alan Dağ Mahallesi Muhtarı Arif Karaosman, Hacıfeyzullah Mah. Muhtarı Salih Sargın ve Soğucak Köyü Muhtarı Mehmet Bozok, Ömer Günel’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar dilediler.Konuşmasında mahalle muhtarlarının önemini dile getiren ve onlarla fikir alış verişinde bulunan Ömer Günel, katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek “Bizim sohbet toplantılarımıza katılarak sadece bizleri onurlandırmış olmuyorsunuz, bu kentin sorunlarının çözümü için bizlerle fikirlerinizi paylaşmış ve en önemlisi bizleri aydınlatmış oluyorsunuz.” ifadelerinde bulundu.
-GÖREVE GELDİĞİMİZ MUHTARLAR HİZMET BİRİMİ KURACAĞIZ “
Kuşadası’nın artık küçük bir kasaba değil, her geçen gün nüfusu artan bir turizm kenti olduğunun altını çizen CHP Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Av.Ömer Günel, merkezi bir anlayışla planlanan tek bir çözüm önerisinin mahallelerin sorunlarını çözemeyeceğini belirterek “Her mahallenin öncelikli sorunları farklılık göstermektedir. Bu sorunları tespit edip bu önceliklere göre hareket etmek için muhtarlarla birlikte çalışmak gerekmektedir. Biz bunun farkındayız ve bütün çalışma yapımızı bunun üzerine kuruyoruz. Muhtarlar, halka hizmet felsefesiyle hareket eden siyasiler için çok önemlidir. Çünkü, onlar halk ile belediye arasındaki en önemli köprüdür. Bizler bunun farkındayız. Göreve geldiğimiz gün ilk işimiz Kuşadası Belediyesi bünyesinde muhtarlar hizmet birimi oluşturmak olacaktır. Bizler sokaktayız, esnafın yanındayız, mahalledeyiz, köydeyiz, beldedeyiz. Ekibimizin bildiği siyaset anlayışı dedikodu, entrika, iftira değil, yalnızca çok çalışmaktır ” dedi.

Gecenin sonunda, daha önce de düzenlemiş oldukları muhtarlar toplantılarına devam edeceklerini ifade eden Av.Ömer Günel, çalışmalarında muhtarlarının önemini bir kez daha vurgulayarak yerel seçim sürecinde desteklerini istedi.
Kaynak: İHA