Muzaffer Yurttaş, Partililerle Sahur Yemeğinde Buluştu.

Manisa AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sarıgöl AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sahur yemeğinde partililerle buluştu.

Muzaffer Yurttaş, Partililerle Sahur Yemeğinde Buluştu.
Sarıgöl-Alaşehir Karayolu üzerinde bulunan Ertürk Petrol Dinlenme Tesisleri'nde gece saat 02.00’den, 04.00’e kadar partililerle sahur yapan Muzaffer Yurttaş, ’’Mübarek Ramazan ayı tüm İslam âlemine hayırlı ve uğurlu olsun. Bu mübarek ayda, küskünler barışmalı, kardeşlik ve dostluklar güçlenmelidir. Ramazan ayında insanların kalpleri iyiliklerle dolu, yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenmektedir. Bu güzel duyguların her zaman devam etmesi kadar güzel bir olay yoktur.’’ dedi

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, Sahur yemeğine, İlçe Gençlik Kolları’nın da katıldığını belirterek, "İftar yemekleri her yerde klasik olarak yapılmakta. Bu nedenle, farklılık olması için Sarıgöl AK Parti ilçe Teşkilatı olarak, sahur yemeği vermeyi uygun gördük. Milletvekilimizi davet ettik. Yemeğimize 200 partili ve davetli katıldı.

’’ dedi.

Manisa AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, uzun süre gençlik kolları ve ilçe teşkilatı ve partililerle uzun, uzun sohbet etti.
Kaynak: İHA