Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz:

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Altındağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde iftarda buluştu.

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz:
İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı’nın da yapıldığı iftar programında konuşan Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz Altındağ Belediyesi’nin Ulucanlarda oluşturduğu tesisi överek, “Bir sonraki Ramazanda, iftarlarımızı Çankaya’da hizmete sunacağımız böyle merkezlerde yapacağız” dedi.

Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde yaptığı yenileme çalışmaları nedeniyle Başkan Veysel Tiryaki’yi tebrik eden Başkan Yılmaz bu tür mekânların çoğalması gerektiğini söyledi.

Çankaya ilçesinde bu tür mekânların hemen hemen hiç bulunmadığını hatırlatan Yılmaz, “Meslek hayatımda müvekkil görüşmeleri için Ulucanlar Cezaevine sık sık gelip giderdik. Şimdi burayı bir müze ve kültür merkezi olarak görmekten çok mutluyum. Allah nasip ederse önümüzdeki seçimlerde Çankaya’yı da kazanarak ilçemize de böyle hizmetler getireceğiz. Bir sonraki Ramazanda, iftarlarımızı Çankaya’da hizmete sunacağımız böyle merkezlerde yapacağız” ifadesini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel’de bir konuşma yaparak katılımcılara hayırlı ramazanlar diledi. Ramazan ayının fakiriyle, yoksuluyla bir arada olmak ve dayanışmak için fırsat olduğunu ifade eden Güzel, manevi ve milli değerleri yaşatmanın öneminin de Ramazan’da daha iyi anlaşıldığını söyledi

Kaynak: İHA