Vali Büyükersoy Kızılağaç Beldesini Ziyaret Etti

MUŞ - Vali Vedat Büyükersoy, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemek için ziyaretlerine devam ediyor.

İl Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ile merkeze bağlı Kızılağaç beldesinde incelemelerde bulunan Vali Büyükersoy, Belde Belediye Başkanı Şirin Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, sorunlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra belde merkezinde vatandaşlarla uzun sure sohbet eden Büyükersoy, vatandaşla iletişim halinde olmaktan ve sorunları mahallinde dinlemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Büyükersoy, ardından beldede inşaatı devam eden merkez cami inşaatı ve sulama kanalında incelemelerde bulundu.

Kamuya ait yerlerde, devletin ekonomik gücünü, düne göre çok daha iyi gördüklerini dile getiren Büyükersoy, şunları kaydetti:

"Birçok hizmet geliyor. Bunlar hep parayla yapılan şeyler. Bu Türkiye'nin gücünü gösteren bir gelişme. Bizim taş atan, tetik çeken, molotof atana ihtiyacımız yok. 28 Şubat sürecinde, 15 yaşın altındaki çocuklara, Kur'an-ı Kerim öğrenme ve öğretmeyi yasaklandı. Dinden, vicdandan uzak olan çocuk ne yapmaya başladı.

Taş atmaya başladı.

Onun için insanda Allah korkusu olacak. Çocuk küçük yaşta dinini öğrenecek. Şu anda çocuklarımız küçük yaşta camilerimizde Kur'an kurslarımızda ve her yerde dini öğreniyor. Allah korkusu ve sevgisini öğreniyor."

Kaynak: AA