Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR - İscehisar Kaymakam Murat Kütük, orucunu Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan ve her gün çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar çadırında açtı.

Kütük, iftar çadırında yaptığı konuşmada, çadırın kurulmasında katkıda bulunan herkese, teşekkür etti.

Kütük, "Bu iftar çadırına önümüzdeki yıl da gelebilmek ve yine vatandaşlarımızla aynı çatı altında iftar yemeği yiyebilmek dileğiyle tüm hemşerilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini de en içten duygularımla kutluyorum. Vatandaşlarımıza sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu ve sıhhatli bir Ramazan ayı ve şeker tadında bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Kütük ile birlike İlçe Jandarma Komutanı İlyas Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve işadamları da orucunu iftar çadırında açtı.

-"İscehisar köyleri, modern görünüme sahip olacak"

İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, ilçeye bağlı köylerde parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

KÖYDES Projesi kapsamında yapılması planlanan ve İscehisar Kaymakamlığı tarafından projelendirilip ihale edilen parke taşı döşeme işleri, köy meydanlarının temiz ve düzenli olarak yeniden düzenlenmesine imkan tanıyor.

Cevizli Köyü'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Kütük, "İlçemiz Çalışlar ve Karakaya Köylerinde 2013 yılı beton parke ve bordür döşeme çalışmalarını bitirdi. Çalışlar köyümüze 5 bin 500 metrekare, Karakaya köyümüze 3 bin 500 metrekare beton parke ve bordür çalışması yapıldı. Cevizli köyümüzde ise beton parke ve bordür döşeme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar bittiğinde köylerimiz modern bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.

Kaynak: AA