Optimum’un Geleneksel İftar Buluşması

İzmir Optimum Outlet 11 ayın sultanı Ramazan ayında verdiği iftar yemeğinde kent protokolünü ve İzmir medyasını buluşturdu.

Optimum’un Geleneksel İftar Buluşması
Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel iftar buluşması yoğun ilgi görürken Günel, Rönesans Holding’in İzmir’e yönelik yatırımlarının devam edeceğinin müjdesini verdi.
İzmir Optimum Outlet’te geleneksel hale gelen iftar buluşmalarına Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel,Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Önder Hasdemir, Optimum Outlet AVM Genel Müdürü Hilmi Noyan, Vali Yardımcıları Şükrü Kara ve Zülkif Dağlı,Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kale, Esbaş Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Konsolosu Umur Umay, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Aral ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

İZMİR'E YAKIŞANI YAPTIK
Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel,iftar yemeğinin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yatırımlarının İzmir ekonomisine canlılık katarak katma değer yarattığını söyleyen Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Günel ayrıca İzmir'lilerin yaptıkları yatırımlara sahip çıktığını belirtti.

Günel, “Ortaya çıkarttığımız konseptler sektör için oldukça yenilikçi, yabancı yatırımcılar “outlet” kavramının karşılığını bu şekilde gördüklerinde oldukça şaşırıyorlar. Yurt dışında outletler tek katlıdır. Ancak biz “maksimum marka optimum ödeme” sloganından hareketle tüketici faydasına odaklandık. Bu noktada İzmir'li tüketiciyi anlamak çok önemli.” dedi.

Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan modern konseptiyle kısa sürede alışkanlık haline dönüşen İzmir Optimum Outlet bugüne kadar 13 milyon 470 bin ziyaretçi ağırladı. Gaziemir’de 140 bin metrekarelik alana kurulan İzmir Optimum Outlet 162 mağazası, kültürel ve sanatsal etkinlikleri ile sektörün öncüsü oldu. Basının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği öncesi, yemeğe katılan protokol ile birlikte, Tezhip ve Minyatür Sanatçısı İlknur Güçlü’nün sergi açılışı da yapılarak sanatçının yaptığı çalışmalar, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Kaynak: İHA