Kaymakam Gümüşçüoğlu’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelerle İftar

Çorum’un Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam ihtiyaç sahibi farklı bir aileyi ziyaret ederek, iftar yapıyor.

Kaymakam Gümüşçüoğlu’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelerle İftar
Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu’nun Ramazan aynı nedeni ile başlattığı uygulamada ile ilçede görev yapan daire amirleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın belirlediği ilçedeki evleri ziyaret ediyor. Ziyaretlerde Kaymakamlık tarafından hazırlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere götüren daime amirleri, ayrıca hane halkı ile iftar yapıyor.

Hane ziyaretleri kapsamında Aşılıarmut köyünde yaşayan Bekir Arpuş ve ailesini ziyaret etti. Hane halkı ile sohbet eden Gümüşçüoğlu, 10 yıldır yatağa mahkum olarak yaşamını sürdüren Hatice Arpuş’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Hasan Gümüşçüoğlu, Ramazan ayını fırsat bilerek ilçedeki dar gelirli aileleri ziyaret ettiğini belirterek, “Amacımız vatandaşlarımızla kaynaşmak. Kaymakamlıktan yardım alan 50 aileye bu mübarek ayda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri başta olmak üzere diğer kurumlarımın idarecileri birlikte ziyaret ederek iftar yapacağız. İftara gittiğimiz evlere gıda paketleri ve sıcak yemekleri de götürüyoruz. Ailelerimizi ziyaret ederek onlarla sohbet ederek, bir ihtiyaçlarını olup olmadığını soruyoruz” dedi.

Kaynak: İHA