Altınörs Bornova'da Kulakların Pasını Sildi...

Türk Sanat Müziği’nin yaşayan efsanelerinden Nalan Altınörs, Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğindeki konserde hayranları ile buluştu.

Altınörs Bornova'da Kulakların Pasını Sildi...
Ünlü Sanatçı’ya Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun eşlik ettiği gecede, İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı coşkuyla söylendi.
Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’ndaki program, Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun ‘İzmir Şarkıları’ başlıklı konseri ile başladı.

Şef Sami Büyüköztekir’in yönetimindeki koro ilk olarak ‘Şu İzmir’in Dağlarında’ adlı parçayı seslendirdi. Konser, zaman zaman halk oyunları gösterileriyle renklendi. Programın birbirinden güzel İzmir şarkılarından oluşan bölümü, İzmir Marşı ile son buldu. Tiyatroyu dolduran Bornovalılar, Türk Bayrakları sallayan koristlere coşkuyla eşlik etti.

Türk Sanat Müziği’nin ünlü seslerinden Nalan Altınörs, konserin ikinci bölümünde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Sempatik tavırları ile dikkat çeken sanatçı, pek çok şarkısını hayranları ile birlikte söyledi.

Muhteşem performansını, ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’’ şarkısı ile sonlandıran Nalan Altınörs, ‘‘Her köşesi cennet memleketimize ve Atamızın emaneti Cumhuriyetimize sahip çıkalım’’diye konuştu.

‘‘İyi ki içlerinde böyle vatan ve Atatürk sevgisi taşıyan sanatçılarımız var’’ diyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, konser sonunda teşekkür ettiği Nalan Altınörs’e plaket ve çiçek takdim etti. Gecenin finali hep birlikte söylenen 10. Yıl Marşı ile yapıldı.
Kaynak: İHA