Urla Semaları Yüzlerce Uçurtmayla Gökkuşağına Döndü

Urla Belediyesi ve Yaren Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği uçurtma şenliği Urlalılara ve Urla’ya gelen konuklara coşkulu bir gün yaşattı.

Urla Semaları Yüzlerce Uçurtmayla Gökkuşağına Döndü
Urla Kuşçular Köyü’ndeki Şifa Tepesi’nde gerçekleşen uçurtma şenliği yüzlerce çocuğun sevinç çığlıklarıyla uçurdukları uçurtmalar sayesinde hem görsel hem işitsel bir şölene dönüştü.

Urla’da bu yıl 16’ncısının düzenlendiği uçurtma şenliğine Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu’nun yanı sıra birçok Urlalı aile ve İzmir şehir merkezinden 2 otobüs sokak çocuğu geldi. Müziklerle coşan kalabalık, çam ağaçlarının gölgesinde piknik yaptı ve rengârenk uçurtmaları gökyüzüne havalandırdılar.

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu’nun “Çocukların mutluluğu paha biçilemez bir zenginlik. Burada hep beraber bu güzel ortamı paylaştığımız için çok mutluyum” sözlerinin ardından rengârenk 500 adet uçurtmayı festival katılımcılarına dağıttı.

Pilav ve lokma ile karınlarını doyuran çocuklar, Başkan Karaosmanoğlu’yla birlikte uçurtmaları gökyüzüne bırakarak coşkulu saatler yaşadılar.
Kaynak: İHA