Eylemde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti

Eskişehir’de Gezi Parkı olaylarına tepki gösteren eylemcilerin bulunduğu alanda bir genç kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde ‘Gezi Parkı’ olaylarına tepkilerini göstermek için yapılan eylemi fırsat bilen 24 yaşındaki Eren Özcan isimli genç mikrofonu eline alarak, sevgilisine ‘Benim gibi çapulcu biriyle evlenir misin?’ dedi.

Sevgilisinin bu şekilde evlenme teklifi etmesi karşısında şaşıran gelin adayı 23 yaşındaki Sevgi Mutlu ise teklifi kabul etti. İki genç daha sonra dilek balonu yakarak, uçurdu. Özcan, Sevgi Mutlu ile 4 yıldır birlikte olduğunu ifade ederek, "Çok iyi bir şekilde, farklı bir şekilde evlenme teklifi etmek istiyordum. Arkadaşlarla otururken burası geldi aklımıza. Her zaman yakalanmayacak bir fırsattı. Bundan dolayı burada teklif etmek istedim. Hem biz, hem de burada bulanan eylemci arkadaşların bu teklifi unutmayacağından eminim” dedi.

Evlenme teklifini kabul eden Sevgi Mutlu ise, evlenme teklifinden dolayı mutlu olduğunu, teklifin eylem alanında yapılmasına ise şaşırdığını söyledi.

Kaynak: İHA