Ak Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı

Bilecik - Bilecik'te AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Kar Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda, divan kurulunun oluşturulmasının ardından konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkezi'nin ve hükümetin, Türkiye genelinde çözüm sürecine ilişkin kararlı çalışmaları, muhalefetin provokasyonlarına rağmen, milletin sağduyusu ve Akil adamların başarılı çalışmaları neticesinde çözüm sürecinin iyi bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

AK Parti Teşkilatları olarak, çözüm sürecinde vatandaşın sorduğu sorulara mantıklı şekilde yanıtlar verdiklerini ve güven duygusu içerisinde ortak hareket edildiğini aktaran Kurtulmuş, "İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar milletimize sırtımızı dönmedik, dönmeyeceğiz. Bu millete layık olmak için çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz. Hükümetimizin getirdiği istikrar neticesinde, milletin huzur ve kalkınması sürekli artarak devam ediyor. Yıllarca, kangren olmuş sorunların çözümü noktasında bundan sonraki süreçle birlikte, bu huzur ve kalkınma devam edecek. Terör sorunun çözümü, yeni Anayasa'nın çıkarılması sonrasında, milletimizle birlikte 2023 hedefimize doğru ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Türkiye'nin artık küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, hedeflerinin çok büyük olduğunu ve güçlü ve istikrarlı bir Türkiye'nin inşaa edildiğini belirten Kurtulmuş şöyle konuştu:

"Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi, biz artık, Birleşmiş Milletler'i de yeniden dizayn edeceğiz. Dünyada mazlumları, haklıları, zayıfları ezen, BM politikalarını kendi menfaatlerine, inançlarına göre belirleyen ve o mazlumlara zulüm edenlere karşı nasıl davranılmasını gerektiğini hatırlatacağız. Hedefimiz, amaçlarımız büyük ve bu sorumluluğumuzu bilerek, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu ülke, kaybetmiş olduğu değerleri, tekrar kazanmaya başladı.

Dünyada acı çeken, zulüm altında mağdur olan tüm dünya insanları Türkiye'yi bekliyor. Bu millet, olması gerektiği yerlere tekrar gelecektir."

Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda, Vezirhan Belde Başkanı Yusuf Fidan da 2009-2013 yılları arasında gerçekleştirdiği faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA