Batırıklı Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi Açıldı

İçel - Silifke ilçesinde Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Batırıklı Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Hasan Uzun ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Arzu Doğdu tarafından öğrencilerin yıl boyunca yaptığı eserlerin sergilendiği sergide birbirinden değerli eserler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Gani Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Sulama Birliği Başkanı Mehmet Doğdu Yaşar, okulun emekli Müdürü Altuğ Şenel, Müdür Vekili Gülten Çamlık, bazı okul müdürleri ve çok sayıda davetli topluluğu tarafından gerçekleştirilen serginin açılışından sonra, katılımcılara Silifke'nin yöresel yiyeceklerinden olan batırık ikram edildi.

Okul Müdür Vekili Gülten Çamlık, yaptığı konuşmada, serginin çocukların öz güvenlerini kazanmaları için önemli bir etkinlik olduğunu kaydetti.

Bu tür sergilerin çocukların kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı sağlayacağını ifade eden Çamlık, "Bizler çocukların içlerindeki gizli hayal dünyalarını dışa yansıtmalarını sağladık ve bir yıl boyunca gördüğünüz gibi öğrencilerimizin hayal dünyasıyla bu sergiyi açtık. Yoğun katılımın da sağlandığı bu sergide davetlilerimizin, ailelerimizin, bizlerin ve öğrencilerin yanında olması da ayrı bir mutluluktur" dedi.

Kaynak: AA