Ak Parti Milletvekili Aydemir Sarıgöl'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, ziyaret için geldiği Sarıgöl’de, pazaryeri gezisi yaptığı sırada bir vatandaşın "İçkiyi niye yasakladınız?" şeklindeki sorusu ile karşılaştı.

Ak Parti Milletvekili Aydemir Sarıgöl'de Ziyaretlerde Bulundu
Sarıgöl'e gelen AK Parti Milletvekili Aydemir, beraberindeki İlçe Başkanı Muhammet Toy ve parti yöneticileri ile pazar esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile tek tek selamlaşan Uğur Aydemir, pazarda Nahit Özdemir isimli bir vatandaşın "İçkiyi niye yasakladınız?" sorusunu yöneltmesi üzerine, ikili arasında tatlı bir diyalog yaşandı. Milletvekili Aydemir, soruyu yönelten vatandaşa tebessüm ederek, "Bakınız, içki yasağı yok. Bu sizlere yanlış aksettiriliyor. Biz 'içki yasak' demedik. Yasak sadece içki reklamlarına ve 18 yaşın aşağısındakilere satışlarda. İçkiyi vatandaş içebilir ama, içki yasağı konusunda yanlış bilgilendirilmişiniz" dedi.

Aydemir, içki sorusunu yönelten Nihat Özdemir'in yanından el sıkışarak ayrıldı.

Ziyareti konusunda da bir açıklama yapan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Sarıgöl’de 8 Mayıs tarihinde dolu afeti oldu. O sıralarda ben mecliste bir görevdeydim ve gelemedim. Ama arkadaşlarım ve Tarım Bakanımız geldi. Bu nedenle ilçe halkına geçmiş olsun demek için Sarıgöl’e geldim" derken, içki yasağı sorusuna da değinerek, "Çıkarılan bazı kanunlar vatandaşa tam olarak anlatılamıyor, içki yasağında olduğu gibi" diye de ekledi.

Milletvekili Aydemir, Sarıgöl Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Toy ile Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen’i de ziyaret ederek, dolu zararı sonrası yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.
Kaynak: İHA