Kazımkarabekir Belediye Başkanı Kol'dan Başkan Uğurlu'yu Ziyaret

Karaman - Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kol ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali İhsan Alanlı, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Uğurlu, bu ziyaretin kendisi için çok anlamlı bir ziyaret olduğunu belirtti.

Kazımkarabekir İlçesi Belediye Başkanı Muaammer Fevzi Sarı'nın bir süre önce elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini ifade eden Başkan Uğurlu, şunları kaydetti:

"İlçemizin başarılı Belediye Başkanı ve 2 çalışma arkadaşı o malum kazada hayatlarını kaybetti. O günü hatırlamak bile istemiyorum, ama bu bir gerçek. Bu gerçekle yaşamak zorundayız. Ben kendilerine bir kere daha Allah'tan rahmet diliyorum. Tek tesellimiz o kazada ağır yaralanan İl Genel Meclisi üyesi arkadaşımız Ali İhsan Alanlı'nın hayat mücadelesini kazanıp bu gün aramızda olması. Mustafa Kol, arkadaşımız zor ve zahmetli bir iş olan başkanlık görevini şimdi ilçemizde devam ettiriyor. Rahmetli Başkan'ın başlattığı hizmetleri sürdürüyor. Ben kendisine, çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum."

Kazımkarabekir İlçesi Belediye Başkanı Kol'da elinden geldiği kadar bu görevi yapmaya çalışacağını vurgulayarak,"Bu görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Mutlaka hizmetler devam edecek. Halkımızın ve çalışma arkadaşlarımızın desteğiyle ilçemizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Şehircilik ve belediyecilik konusunda tecrübesi tartışılmaz Başkanımız Uğurlu'nun desteğinin yanımızda olduğunu bilmek bize güç kazandırıyor. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA