Fenerbahçe Kulübü, Portekizli Savunma Oyuncusu Bruno Alves'in Transferi Konusunda Rusya'nın Zenit Kulübü İle Anlaşmaya Varıldığını, Oyuncu İle Görüşmelerin Devam Ettiğini Açıkladı.

- İslamabad - Pakistan'da 11 Mayıs'ta yapılan seçimlerden zaferle çıkan Pakistan İslam Birliği lideri Nevaz Şerif , Pakistan Ulusal Meclis'inde yapılan oylamada başbakan seçildi.

Bu sabah başbakan seçimi için toplanan Pakistan Ulusal Meclisi ve parlamentosunun ortak oturumunda yapılan oylamada, Şerif, 307 milletvekili ve senatörün 244'ünün oyunu alarak üçüncü kez başbakan oldu.

Şerif, bugün Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari'nin huzurunda yemin ederek resmen göreve başlayacak ve hükümeti kurmakla görevlendirilecek.

1900-1993 ve 1997-1999 arasında iki kez başbakanlık yapan Şerif'in yeni hükümeti, koalisyona gerek kalmadan kurması bekleniyor.

1999'da Ordu Komutanı General Pervez Müşerref tarafından yapılan askeri darbe sonrası tutuklanan Şerif, yargılandığı askeri mahkemede suçsuz bulunarak serbest bırakılmış ve Müşerref yönetimi tarafından Suudi Arabistan'a sürgüne gönderilmişti.

Kaynak: AA