Minibüsçülerin Başkanı Zafer Gezer Güven Tazeledi

S.S. 133 No'lu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin seçimli genel kurulu yapıldı. Gergin geçen kongrede mevcut başkan Zafer Gezer ile Talip Ertürk’ün listesinin yarışması beklenirken Talip Ertürk ve ekibi listesini son anda geri çekti.

Minibüsçülerin Başkanı Zafer Gezer Güven Tazeledi
153 üyesi bulunan S.S. 133 No'lu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin genel kuruluna üyelerinin tamamına yakını katıldı.

Şoförler Odası’nın düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, kooperatifin eski başkanlarından Okan Yalçın ve üyeler katıldı.

Genel kurulun divan başkanlığı adaylığı için iki isim yarıştı. Divan başkanlığını, Zafer Gezer ve ekibinin desteklediği M.Kemal Özdemir yaparken, genel kurulu izlemek için salona gelen davetlilerin de elini kaldırdığı iddia edildi. Gündem konusunda da, dilek ve temenniler kısmının en son kısma alınmasını eleştiren Talip Ertürk ve ekibi, dilek ve temenniler kısmının seçimden önce yapılmasını istedi. Bu istek, Zafer Gezer ve ekibi tarafından kabul görmeyince önerge geri çekildi.

Ara ara tartışmaların yaşandığı seçimde Talip Ertürk ve ekibi kapalı usül oy kullanımı istediler. Divana verilen önerge sonrası yapılan oylamada tartışma çıktı. Daha sonra, Talip Ertürk ve ekibi çekildi. Zafer Gezer, yapılan seçimi kazandı. Gezer’in listesi şu isimlerden oluştu: Zafer Gezer, Nahit Atan, Önder Eroğlu, Basri Yaman,Edip Çağlayan, Metin Kıtır, Şahabettin Kanşıray, Nuri Selçuk, Kemal Selçuk. Denetim Kurulu ise: İbrahim Pekgüzel, Hasan Can, Ahmet Davran.
Kaynak: İHA