Eğirdir Gölü Yelkenlerle Süslendi

Isparta'nın Eğirdir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlere yönelik Yaz Spor Okulu Yelken kurslarının açılışı Eğirdir Liman’da yapıldı.

Eğirdir Gölü Yelkenlerle Süslendi
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir’de güzel gelişmelerin olduğunu belirterek, yelken sporunun geliştirilmesi için çalışan, gayret gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Özmeral, "Eğirdir için büyük bir zenginlik. Bulunduğumuz mekanın yenileme çalışmalarına önceden başladık. İmkanlar ölçüsünde daha güzel hale gelmesi için çalışıyoruz. Geçen yıl 6 adet kano almıştık. Bu yıl Allah izin verirse bir 6 adet daha alacağız.Herkesin istifade edebileceği bir mekanı güzelleştirmek, canlı tutmak hepimizin vazifesi olmalıdır. Ufak tefek eksiklikler olabilir. Hep birlikte bu eksiklikleri tamamlarız" dedi.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer de yaptığı konuşmada, "Spor İlçe Müdürlüğü olarak hiçbir şeyi kendi başımıza götürmemizin imkanı yoktu. Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, 120 basketbolcu çocuğa araç ve malzeme desteği verdi, 160 çocuğa futbol malzemesi verdi ve vermeye devam ediyor. Ayrıca yaz spor okulu 438 çocuğa servis desteği veriyor. Bunların hepsini karşılıksız ve ücretsiz veriyor. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Eğirdir'de yelken sporunun el birliği ile geliştirilmesi gerektiğini belirten Gençer, destek verenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yelken sporu için kayıt yaptıran çocuklar kano ve yelkenlerine binerek Başkan Özmeral ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kaynak: İHA