Sakin Şehirde Edebiyat Rüzgarı Devam Ediyor

Seferihisar’da devam eden “Edebiyat Günleri”nde coşku her geçen gün artarak sürüyor.

Sakin Şehirde Edebiyat Rüzgarı Devam Ediyor
Etkinliğin altıncı gününde atölyede Buket Uzuner, şiir gecesinde Mehmet Yaşın ve Gonca Özmen yer aldı.
Sakin Şehir Seferihisar’da Edebiyat Rüzgarı esmeye devam ediyor. Gündüz Teos Ormancı Kampı’nda gerçekleşen atölye çalışmasında ünlü yazar Buket Uzuner okuyucularıyla birlikte roman denemeleri gerçekleştirdi ve atölyeye katılanların denemelerini değerlendirdi. Akşam Sığacık Kaleiçi’nde düzenlenen Şiir Gecesi’nde ise Mehmet Yaşın ve Gonca Özmen şiirlerini seslendirdi. Gece Gurup Teos’un şarkılarıyla tamamlandı.

SIRA KÜÇÜK İSKENDER’DE
Seferihisar Edebiyat Günleri’nin merakla beklenen gecelerinden biri bu akşam gerçekleşecek. Türk edebiyatının farklı yazarlarından biri olarak gösterilen Küçük İskender, Saat 21.00’de Sığacık Kaleiçi’nde okuyucularıyla buluşacak, şiirlerini okuyacak. Aynı gün gündüz saatlerinde ise Neslihan Acu ve Gülşah Elikbank yazarlık atölyesi çalışmasında yer alacak.

FİNALDE SERRA YILMAZ
Türk sinemasının önemli isimlerinden Serra Yılmaz, Seferihisar Edebiyat Günleri’nin final sürprizi olarak etkinliğe katılacak. Serra Yılmaz’ın hayatta olmayan şairlerin şiirlerinden oluşan Şiir Seçkisi, 28 Haziran Cuma akşamı Saat 21.00’de Sığacık Kaleiçi’nde olacak. Aynı gece Mehtap Meral şarkılarını Gurup Trio eşliğinde seslendirecek. Son günün atölye çalışması ise yine Türk edebiyatının önemli isimlerinden Latife Tekin tarafından gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA