Valilikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri Binası Protokolü

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, hayırsever Mehmet Turan ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası protokolüne imza attı.

Valilikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri Binası Protokolü
Valilikte düzenlenen törende Vali Sebahattin Öztürk, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin ve Turanlar Yapı ve Malzemeleri Ticaret AŞ adına hayırsever Mehmet Turan,Manavgat Kızılağaç’ta 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası yapımına ilişkin protokole imza attı.

Şefika Turan Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu hazine arazisine yaptırılacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imza töreninde konuşan Vali Öztürk, bir yılda tamamlanması planlanan istasyonun, Akseki,Antalya,Manavgat yolu üzerinde meydana gelebilecek kazalar ile turizmde oluşabilecek acil ihtiyaçları karşılayacağını söyledi.

Vali Öztürk, "Biz bunun turizm şehri olan Antalya'ya hizmet edeceğini düşünüyoruz. Öncelikle hayırseverlere teşekkür ediyoruz, gerçekten önemli bir ihtiyacı ve açığı gidermiş olacaklar" diye konuştu.

Törende ayrıca 1 Mart 2013 tarihinde kırılan “Bir saat içerisinde en fazla katılımcı ile organ bağışı” Guinnes Dünya Rekoru sertifikası Vali Öztürk’e Adem Bilgin tarafından Vali Öztürk’e takdim edildi. Vali Öztürk, öncelikle Vali Ahmet Altıparmak’a teşekkür ederek, “Benden önceki Valimizin emeği ona huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Büyük bir hizmet yapmışlar. Antalya’yı ve Türkiye’yi Guinnes Rekorlar Kitabı’na koymuşlar. Ben onun adına almış olayım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA