Toplum Destekli Polisten Öğrencilere Gezi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik ‘Bizim Yıldızlarımız’ projesi kapsamında Hatay-İskenderun gezisi düzenlendi.

Toplum Destekli Polisten Öğrencilere Gezi
Bir yıl boyunca SBS kursu alarak yoğun bir maratondan geçen öğrenciler, yaşadıkları sınav stresi ve geçen bir yılın yorgunluğunun ardından tarihi ve kültürel mekanları gezerek stres attı.

Proje kapsamında öğrenci ve görevlilerden oluşan 94 kişinin katıldığı Hatay -İskenderun gezisi, İskenderun'da deniz kenarında kahvaltı ile başlandı. Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi, Sarı Selim Camii ve Payas Kalesi rehber eşliğinde gezildi. Gezi sırasında külliye, camii ve kale ile ilgili merak ettikleri konuları rehbere sorarak bilgi edinen öğrenciler, gezdikleri yerlere hayran kaldı. Geziye, Belen Yaylası ile devam eden öğrenciler, gezi esnasında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Geziye katılan öğrenciler, gezinin çok verimli geçtiğini, çok eğlendiklerini ve stres attıklarını ifade eti. Öğrenciler, gezi ve eğitim organizasyondan dolayı başta Emniyet Müdürü Ömer Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA