MHP'nin Aladağ Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Adana'nın Aladağ İlçe Belediye Başkanı Yusuf Baş’ı 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterdi.

MHP'nin Aladağ Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş yeniden aday
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, partisinin il binasında düzenlenen adaylık açıklamasında, yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş'ı yeniden başkan adayı olarak açıkladık. Kendisi hem kişiliği ile hem de ülkücüye yakışır tavır ve davranışlarıyla layıkıyla görevini yapacağına inanıyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. 6-7 ay sonra bir yerel seçim yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisi olarak da bu seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak görevimizdir" dedi.

Pozantı Belediye Başkan adayını açıkladıklarını, en kısa sürede diğer ilçeler ile büyükşehir belediye başkan adayını da açıklayacaklarını söyleyen Varlı, "Ama her şeyden önemlisi seçim kazanmamız lazım. Milliyetçi Hareket Partisi’ni, iktidara gelecek noktaya taşımamız lazım” şeklinde konuştu.

Adaylık açıklamasına MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK üyesi Metanet Çulhaoğlu, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan da katıldı.

Kaynak: İHA