Başarılı Öğrencilere Ödül

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, çeşitli dallarda başarı gösteren ve derece elde eden öğrencilerini ödüllendirdi.

Başarılı Öğrencilere Ödül
Geçen yıl Kütahya'da okullar arası düzenlenen Grekoromen güreş müsabakalarında 50 kilo il birincisi olan ve aynı dalda Türkiye beşincisi olan Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Mustafa Zeybek Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilirken, okul yönetimi tarafından bu sene devamsızlığı önleme projesi kapsamında gerçekleştirilen "Okula özürlü ve özürsüz olarak en az devamsızlık yapan öğrenci" yarışmasında 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılını hiç devamsızlık yapmadan tamamlayan 10 ATL/B sınıfı öğrencisi Emre Parlak da Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi.

Diğer taraftan "Türkiye Okuyor, Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de Okuyor" kampanyası kapsamında Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri arasında yapılan günde ortalama 30 sayfa kitap okuma yarışmasında en fazla kitap okuyan 11/A sınıfı öğrencisi Ahmet Karanfil de Okul Aile Birliği tarafından Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi.

Ayrıca, Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eski öğretmeni Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Necmeddin Bardakçı, Araştırmacı Yazarlar Mehmet Paksu ve Hasan Hüseyin Maltepe ile Danışman-Psikolog Orhan Keskin'in imzaladığı kitaplar, kitap okuma projesine katılan tüm öğrencilere hediye edildi.

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tevfik Delen, öğrencilerin eğitim, spor ve kültür yönünden gelişmelerine ve başarılarına katkı sağlayan Müdür Yardımcıları Mustafa Şahin ve Ayşegül Atar ile tüm okul personeline teşekkür etti.
Kaynak: İHA