Cicişlerin Yıkıp Geçtiği Dükkanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hediyelik eşya dükkanını dağıtan Ciciş lakaplı Esra ve Ceyda kardeşlerin dükkanı dağıttıkları an güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Tatil için Bodrum'a gelen Ciciş lakaplı Esra ve Ceyda kardeşler, Cevat Şakir Caddesi'nde bulunan Ali Baba Hediyelik eşya mağazasından daha önce almış oldukları bir ürünü değiştirmek için girdi. Yanlarında almış oldukları hediyelik eşya fişi olmadığı için ürünü iade almayan ama değişim yapabileceklerini söyleyen Barış Kaygusuz’la Cicişler tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında dükkanda bulunan hediyelik eşyaları kıran iki kardeş saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi. Dükkana yaklaşık 8 bin liralık zarar veren cicişler önce tezgahta bulunan süs lambalarını kırıyor. Cicişler daha sonra yerde bulunan hediyelik bibloları tekmeliyor. Polisin gelmesi ile birlikte dışarı çıkarılmaya çalışılan ikili dükkan girişinde bulunan tezgahı dağıttıktan sonra güçlükle dışarı çıkarıldığı anlar kameralarca dakika dakika kaydedildi.

Dükkan çalışanları yapılanlar sonrasında ciciş kardeşleri yaka paca dışarı atıyor. Yaşanan arbede sırasında dükkan çalışanlarından Ömer İstemi ise ciciş kardeşlerin gazabına uğrayarak yaralandı. Dükkanda çalışan 5 kişinin zorla sakinleştirmek istediği cicişleri ise daha sonra polis tarafından karakola götürüldü. İki tarafında birbirinden şikayetçi olduğu olayda dükkan sahiplerinden Barış Kaygısız ise gazetecilerin sorularını yanıtlayarak 8 bin lira zararı olduğunu ifade etti.

Kaygısız ciciş kardeşlerin ürünlerini değiştirmek istediklerini söyleyerek “arkadaşlar değişim için yardım etmek istedi. Faturasını verirse değişim yapabileceklerini söyledik. Herhalde kaybetmişler faturayı. Daha sonra tehditler savurmaya başladılar. Hakaret ettiler hepimize. Daha sonra ise mallara saldırmaya başladılar. Dükkanınızı kapatırız dediler. Arkadaşlarımıza saldırmaya başladılar. Olayın ardından hemen polis ekipleri geldi. Her kez gördü olanları nasıl çirkef olduklarını. Yaklaşık olarak 8 bin liralık zararımız var. Önce bizlere küfür etmeye başladılar. Tehditler savurmaya başladılar. Mallarımıza zarar verdiler. Dışarı çıkıp tecavüz ediyorlar diyerek bağırmaya başladılar. Büyük çirkeflikler yaptılar”dedi.

Kaynak: İHA