Kozaklı'ya Yeni Sağlık Merkezi

NEVŞEHİR - Kozaklı Halk Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atama törenine Vali Mehemet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Kozaklı Kaymakamı Tolga Toğan ve Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik katıldı.

Törende konuşan Vali Ceylan, son yıllarda ülkemizde sağlık sektöründe önemli yatırımlar olduğunu bugünde bunun bir örneğini yaşadıklarını söyledi.

Kozaklı gibi önemli bir ilçede önemli bir ihtiyacı giderecek sağlık merkezinin temelini atacaklarını bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ceylan, gelişmiş toplumların en önemli göstergelerinden birinin de sağlık sektöründeki kalite yönetimi olduğunu, kaliteli hizmet için ise modern hizmet binalarının olması gerektiğini kaydetti.

İl Sağlık Müdürü Ünlübay da, Kozaklı'da önemli bir eksiklik olan sağlık merkezinin temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını bu yıl içerisinde sağlık merkezinin hizmete açılacağını söyledi.

Toplam bin 500 metrekarelik alana yapılacak sağlık merkezinde 6 aile hekiminin görev yapacağını ifade eden Ünlübay, sağlık merkezinin Kozaklı'ya kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Ceylan, Belediye Başkanı Çelik, Kaymakam Toğan, Kozaklı Halk Sağlığı Merkezi'nin il harcını dökmek için butona bastı.

Kaynak: AA