Sanko Park Avm’den 35 Koruyucu Aileye Mutlu Haber

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve SANKO Park Alışveriş Merkezi arasında yapılan anlaşmaya göre Gaziantep’te yaşayan 35 koruyucu aileye, SANKO Park’tan yapacağı alışverişlerde yüzde 30’luk indirim yapılacak.

Sanko Park Avm’den 35 Koruyucu Aileye Mutlu Haber
SANKO Park AVM Genel Müdürü Ali Günacar, SANKO Park AVM Pazarlama Yöneticisi Kemal İbiş, SANKO Park AVM Kiracı İlişkiler Yöneticisi Mehmet Bahadır ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü İsmet Zor’u makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü İsmet Zor ile SANKO Park AVM Genel Müdürü Ali Günacar, koruyucu ailelerin SANKO Park’tan yapacağı alışverişlerde yüzde 30’luk indirim için anlaşma imzaladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Zor, SANKO Park’a gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, “SANKO Park, sosyal sorumluluk projelerinde, ön planda yer alan bir kurumdur. Biz koruyucu aile hizmetlerini hem tanıtmak hem de bu alanda bu hizmetin teşviki olması amacıyla SANKO Park yönetimine böyle bir teklif ve müracaatta bulunduk. Onlarda bu teklife çok sıcak baktılar, ilgilendiler, ilgi gösterdiler. Bu kapsamda bugün imzalayacağımız protokol ile koruyucu aile hizmetini bir anlamda halkımıza tanıtmış olacağız” dedi.

SANKO Park AVM Genel Müdürü Ali Günacar, koruyucu aile hizmetine katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Müdürlüğümüzün bize müracaatı ile fikir müracaatı ile başlamış hayır işine imza atıyor olacağız. Tabi bu bizim için, SANKO Park için önemli bir fırsat. Çünkü biz yetimin ve öksüzün başını okşadığında dahi sadaka sayılan bir inanca sahip insanlarız. Böyle bir hayra vesile olmak gerek. SANKO Park Alışveriş Merkezi adına, SANKO Holding adına çok önemli bir avantaj. Çok önemli bir sosyal sorumluluk projesidir. Özellikle koruyucu aile, Türkiye’de yeni yeni gelişmişken biz bu gelişmeye birazda olsa katkıda bulunduysak bu konudan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki sosyal sorumluluk projelerinde de tabi ki SANKO Park gün geçtikçe daha fazla faaliyette bulunmaya çalışacak. Biz bir ticari işletme olmamıza rağmen sosyal sorumluluk ve topluma örnek olması açısından önemli bir misyon üstlendiğimize inanıyorum. Umarız diğer kuruluşlarda özellikle birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu bugünlerde halkımıza milletimize sağduyuyla daha fazla sahip çıkma düşüncesinde olur” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından imzalar atıldı.
Kaynak: İHA