Canlı yayında metroda kucakta öpüşülsün mü polemiği

Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına Fikri Akyüz’ün “Metroda Öpüşme” çıkışı damgasını vurdu.

Canlı yayında metroda kucakta öpüşülsün mü polemiği
Gezi Parkı referandumunun tartışıldığı programda, Fikri Akyüz'ün tartışmayı başka bir boyuta taşıması Didem Arslan Yılmaz'ı şaşkına çevirirken, Barış Yarkadaş'ın tepkisine neden oldu.

METRODA KUCAK KUCAĞA ÖPÜŞMEK İSTEYECEKLER
Gazeteci Fikri Akyüz referandumda eylemcilerinin çeşitli isteklerde bulunabileceğini ifade ederken, buna örnek olarak “Metroda Kucakta Öpüşme” isteğini gösterdi. Eylemcilerinin bazılarının böyle bir istekte bulunabileceğini söyleyen Akyüz “"Eylemcilerden bazıları metroda, kucakta dudak dudağa öpüşmenin meşru olmasının önünü açacak maddenin referandumda yer almasını isteyecektir" dedi.

AHLAK BEKÇİ MİSİN?

Fikri Akyüz'ün bu sözleri moderatör Didem Arslan Yılmaz'ı şaşkına çevirirken “Konuyu öyle bir yere getirdiniz ki"demekle yetindi. Akyüz'ün bu sözleri üzerine sinirlenen Barış Yarkadaş ise “Ahlak bekçisi misiniz siz? Ne biliyorsunuz kucak kucağa oturduklarını. Siz ne kardeşim” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM

Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Didem Arslan Yılmaz “İsteyen istediği şekilde yaşasın. Kimse kimseye karışmasın. Herkes bunu herkes yapıyor. Herkes öyle mi oturuyor ne alakası var.Herkes öyle mi oturuyor gözünüzü seveyim yani. Bir tane öyle çıkıyor” dedi.

BEYAZ GAZETE