Karabük Tso Seçimleri Heyecanlı Başladı

Karabük Ticaret ve Sanayi odası organ seçimleri birilik beraberlik içinde heyecanlı başladı.

Karabük Tso Seçimleri Heyecanlı Başladı
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri Oda binasının girişinde bulunan teşhir salonunda sabah saat 09:00'da başladı.

Yoğun katılımın gözlendiği seçimlerde 10 meslek grubunda 23 meclis üyesini seçmek için üyeler 3 sandıkta oy kullanmaya başladı.

Sabah başlayan oy kullanımı saat 17.00'de sona erecek.

Karabük TSO Yönetim Kuruluğu Başkanlığında tek isim olarak çıkan işadamı Sedat Namal, birlik ve beraberlik ortamından böylesine heyecanlı bir seçimin başladığını söyledi.

2013-2017 arasında görev yapacak meclis üyelerin seçimini bugün gerçekleştireceklerini anlatan Namal, “10 grup ve 23 meclis üyesi olarak seçimler gerçekleşecek. Sadece iki grubumuzda karşılıklı ikişer adayımız var. Onlarında seçilip seçilmedikleri takdirde bizim yanımızda ekip olarak çalışacaklarını temenni ediyorum. Ülkelerin ailelerin ve en küçük bireylerin bile huzurlarının olması ekonomiden geçiyor. Ticaret ve Sanayi Odaları bulundukları ortamlarda ekonomiyi temsil edenlerdir. Siyasetten, dernekçilikten ve cemiyetçilikten bağımsız olarak bulunduğu şehre ekonomik katkılarda bulunan uzlaşmacı tavırlar sağlayan ve bu şekilde bulunduğu şehrin büyümesine katkıda bulunan kurumlardır. Biz ekip arkadaşlarımız ile birlikte bundan sonraki süreçte Karabük için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Biz tevekkül edeceğiz, takdir Cenab-ı Allah’ındır. Karabük Cumhuriyet kenti diyoruz ama bizim dönemimizde de medeniyet kenti olacak. Yatırımlar konusunda geçmiş dönemlerde meclis üyeliği yaptığım için geçmiş dönemlerdeki yatırımlar ortadadır. Onlara katkı veren ve sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Biz çıta seviyesini sabit tutmuyoruz, inşallah Karabüklü sanayicilerimizi, işadamlarımızın, siyasetin ve herkesin desteği ile biz bu çıtayı en yüksek seviyeye çıkartacağız” dedi.

Karabük tarihinde tek yönetim kurlu başkanlığı adaylığı için böyle bir seçim olmadığını da anlatan Sedat Namal, “Büyüklerimizden siyasilerden, işadamlarımızdan, sanayicilerimizden, esnaftan herkesten Allah razı olsun. Bu teveccühü bize gösterdiler. Bu büyük bir emanet ve kefalet. Bu vekalete iyi hizmet yapmak lazım. Burada birlik ve beraberliği göstergesini yaşıyoruz. Sanayicimizden en küçük esnafa kadar birilik ve beraberliğin olgunluğunu burada görüyoruz. Bu birlik ve beraberlik görev süresi boyunca devam edecek” diye belirtti.

TSO Meclis Başkanı Ziya Ünsal ise, meclis üyeleri ile birlikte 4 yıllık görev sürelerini tamamladıklarını söyleyerek, “ Bu bir hizmet yarışıdır. Arkadaşlarımızın böyle bir şeye talip olmalarından mutluluk duyuyoruz. Büyük bir ilgi ve rağbet var. Hepside hizmete talip ve bu hizmete yapacak arkadaşlarımızı seçmenin programını yapmış durumda” dedi.

Kaynak: İHA