Serap Paköz'den sert tepki

Serap ile Yeni Bir Umut programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı.

Serap Paköz'den sert tepki
Serap ile Yeni Bir Umut programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı.

Serap Paköz ile Yeni Bir Umut programında, kayıp kızları Ülfet'i arayan aile kızlarının kocasıyla bugün de canlı yayında karşı karşıya geldi. Gerin anlar yaşanan programda araya giren Paköz, Zafer Bey'e sert çıkışlarda bulundu.

"O KIZA NASIL O GÖZLE BAKTIN?"

Kaçırdığı karısı Ülfet 13 yaşındayken kendisi 25 yaşında olan Zafer Bey'e Serap Paköz, 'Bu kız 13 yaşındayken sen 25 yaşındasın. O kızın kafasını karıştırmışsın. Siz 13 yaşındaki kızlarla arkadaşlık kuruyorsunuz. Ondan sonra zannediyorsunuz ki; eş olacak, anne olacak. hayal kuruyorsunuz. Ondan sonra bu çocuklar 18-20 yaşına geldiğinde hayat görüşleri değişiyor, beklentileri değişiyor, eş seçimleri değişiyor, aşk kavramları değişiyor. Onun için bu kızlara diyoruz ki; 20 yaşına kadar bu işlere bulaşmayın. Sen 25 yaşında adam Eskişehir'e işe gelip giderken ne ara o kıza o gözle baktın, nasıl bakabildin?' diye sordu.

Paköz, 'Şuraya 13 yaşında bir kız getireyim bir de 25 yaşında bir adam. Yan yana bile düşünemem. Siz nasıl bunu görmüyorsunuz? Ondan sonra da vay efendim 'kötü eş oldu, kötü anne oldu' diyorsunuz. Olur tabi. Ne anne olmaya hazırdı, ne eş olmaya hazırdı' şeklinde konuştu.

Zafer Bey'in Paköz'e yanıtı ise, 'Ülfet canlı yayına bağlandığında bu soruyu kendisine sorun' oldu. BEYAZ GAZETE