İYTE Bahar Şenliği Başlıyor

Athena, Ogün Şanlısoy ve Fuat Saka gibi ünlü isimler, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) kampüsünde 3 gün süren bahar şenliklerinde konser verecek.

İYTE Bahar Şenliği Başlıyor
İYTE’nin bu yıl bahar şenliğinde birbirinden ünlü sanatçıların yanı sıra alternatif müzik toplulukları, DJ performansları, tiyatro gösterileri, spor etkinlikleri olacak. Öğrencilerin finaller öncesi moral depolaması için bir dizi etkinliğin yapılacağı şenlik alanında üç gün süresince eğlenceli aktiviteler düzenlenecek.

14-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İYTE Bahar Şenliğinin ilk gününde 12 dev adam şarkılarıyla yediden yetmişe herkesin dilinde olan ünlü ska grubu Athena sahne alacak. Başarılı canlı performansıyla verdikleri her konserde izleyicileri eğlendiren Athena, ilk gün İYTE kampüsünü sallayacak. Şenliğin ikinci günü ise sevilen şarkıcı Ogün Şanlısoy sahne alacak. Pentegram Grubundan ayrıldıktan sonra yaptığı solo albümlerle kendine has dinleyici kitlesi oluşturan Ogün Şanlısoy, konserde yeni albümünden şarkılar seslendirecek. Şenliğin son günü ise sahnede, Lazca türküleri farklı bir yorumla seslendirerek Karadeniz müziğine yeni bir soluk getiren başarılı müzisyen Fuat Saka olacak.

Şenliklerde akşam konserlerinin yansıra İYTE öğrenci topluluklarının hazırladığı farklı müzik ve dans gösterileri de şenlik süresince kampüste sahne alacak. Ayrıca öğrenciler, ziyaretçilere el ürünlerini sergiledikleri stantlar açıp, geleneksel yemeklerden ikram edecekler.
Kaynak: İHA