Öğrenciler Yetenekleri İle Yarıştılar

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Benchmarking çalışmaları kapsamında düzenlenen “Göster Kendini” sloganı ile düzenlenen Sosyal Gelişim projesi sonuçlandı.

Öğrenciler Yetenekleri İle Yarıştılar
Pazarlar Çok Programlı Lisesi konferans salonunda yapılan ve okulun 8 farklı öğrenci grubunun hazırladığı çeşitli yetenek gösterileri izleyiciler ve komisyon tarafından beğeni ile izlendi. Yarışmada 1. olan gruba 100 lira, 2.olan gruba 75 lira, 3. Olan gruba ise 50 lira para ödülü verildiği bildirildi.

“Göster Kendini” sloganı ile düzenlenen Sosyal Gelişim projesinde birinciliği Okşan ile Zühdünün Düğünü adlı tiyatro oyunu, ikinciliği hepsi Bir Arada müzikal oyunu ve üçüncülüğü ise Rüzgar adlı şarkı ile Murat Kocabaş oldu.

Okul Müdürü İzzet Uzun, “Benchmarking çalışmaları kapsamında okulumuz tarafından “Göster Kendini“ sloganıyla hazırlanan Sosyal Gelişim projesi sonuçlandı. Proje kapsamında 8 farklı öğrenci gurubu hazırladıkları çeşitli gösterilerle yeteneklerini sergilediler. Birbirinden güzel etkinliklerin sergilendiği yetenek yarışmasında jüri üyeleri dereceye giren öğrencileri seçmekte oldukça zorlanırken izleyiciler keyifli dakikalar yaşadı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimi kutlarım” diye konuştu.

Kaynak: İHA