Kimse Yokmu Derneğinden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye Ziyaret

Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Başkanı Fevzi Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi makamında ziyaret etti.

Kimse Yokmu Derneğinden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye Ziyaret
Ziyarete Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Başkanı Fevzi Şahin’in yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Süngü de eşlik etti. Şahin, dernek çalışmaları ve yetimler ile ilgili yaptıkları kampanya hakkında gerekli bilgiyi vererek kendilerine destek olunmasını istedi. Şahin “Dernek olarak planladığımız bu kampanyada dünyadaki yetim çocukların eğitim, gıda, giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanarak mağduriyetlerinin en aza indirilmesi amaçlanırken; aynı zamanda yetimhane yapımı ve yetimhane koşullarının iyileştirilmesiyle de yetimlerin hayat şartlarının iyileştirilmesini hedefleniyoruz. Bu vesileyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin İlciyi hem ziyaret ettik hem kampanya hakkında bilgi verdik”dedi.

Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Başkanı Fevzi Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuiyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise yaptığı açıklamada “Kimse yok mu, hayırsever ve gönüllülerin destekleriyle proje kapsamında yetimhanelerin yeniden yapılması, yetimhane koşullarının iyileştirilerek tamir ve bakımının yanında yetimlerin her türlü sosyal etkinlik ihtiyaçlarını karşılayacak bir kampanyayı kurum olarak desteklemekten çok memnun oluruz. Dünyada ve ülkemizde anne ve babasını çeşitli nedenlerden dolayı kaybetmiş milyonlarca yetim çocuk var. Şanslı olan yetimlerin bir kısmı yakınlarının yanında ve yetimhanelerde hayatlarını sürdürürken diğer bir kısmı uygunsuz koşullarda hatta sokaklarda hayat mücadelesi veriyor bu insan olan herkesi ilgilendiren ve yaralayan bir durumdur. İnsanca yaşamak bu çocukların da en temel hakkıdır. O açıdan Kimse yok mu derneğinin bu çalışmalarından dolayı kutluyor, yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Kimse Yok mu Derneği Başkanı Fevzi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Metin ilci’ ye Yetimler ile ilgili olan kampanyayı anlatan broşür ve kitapçığı takdim etti.
Kaynak: İHA