Elazığlı Genç Liderler Mezun Oldu

Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında JCI Elazığ tarafından yürütülen “Genç Liderler Yetişiyor” isimli projenin eğitim çalıştayları tamamlandı.

Elazığlı Genç Liderler Mezun Oldu
Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Şubesi tarafından Fırat Kalkınma Ajansı 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen “Genç Liderler Yetişiyor” isimli projenin eğitim bölümleri tamamlanarak kursiyerlere son eğitim programı sonrasında sertifikalarını aldı. Eğitim programının koordinatörlüğünü yürüten İnönü Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tikici tarafından sunulan 4 önemli konu başlığıyla eğitimler tamamlandı. Prof. Tikici tarafından sunulan Yönetim Sanatı, Toplantı Yönetimi, Zaman Yönetimi ve Kriz Yönetimi eğitimleriyle gençler önemli konularda toplamda 16 saatlik eğitim programını tamamlayarak kurstan mezun oldular.

Projenin eğitim bölümünün tamamlanmasıyla ilgili bilgiler veren JCI Elazığ Başkanı Gökhan Topal, “Bizler JCI Elazığ üyeleri olarak her yıl farklı eğitim programlarına imza atıyoruz. Bu farklılık uygulanan eğitim programlarından içeriğinden eğitimin uygulama şekline kadar kişilerin gelişimine üst düzey katkı sağlayacak yöntemlerle olsun istiyoruz. Genç Liderler Yetişiyor projemizi Fırat Kalkınma Ajansına sunarken eğitim ve eğitim metodlarını belirleyerek, bilinçli ve ne istediğini bilen bir eğitim programı olmasına gayret gösterdik. Sağolsun Fırat Kalkınma Ajansı yetkilileri hem projemizin uygulanmasında hem de eğitimci seçiminde ince eleyip sık dokuyarak arzu ettiğimiz şekilde yardımcı oldular. Eğitim programlarımız 16 saat sürdü ve 4 farklı konu başlığı altında Prof. Dr. Mehmet Tikici hocamız bizlere uygulamalı eğitimler verdi. Bu eğitim çalışmamız farklı sivil toplum kuruluşlarından da katılımcı arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Esasen bizler özellikle gençlik dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli olarak bir arada olmak ve ortak fayda sağlayacak projelere imza atmak istiyoruz. Bu amaçları da kapsayacak şekilde çok yakında yni proje ve etkinlikler yapacağız. Genç Liderler Yetişiyor projemizin devamı niteliğinde olacak Toplantı ve Zaman Yönetimi çalışmalarımız hem bir nevi uygulama hem de sivil toplum kuruluşları arasında ortak çalışmayı hedefleyecek. Ben son olarak programımıza iştirak eden tüm üyelerimiz başta olmak üzere Fırat Üniversitesi öğrencileri ile etkinliklerimizi yakından takip eden gönüllü katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Genç Liderler Yetişiyor Projemizin uygulama safhalarında da aynı heyecan ve katılımı görmek üzere” dedi.

Kaynak: İHA