Umutsuz Ev Kadınları 77-78. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Hem güldüren hem de heyecanlandıran en başarılı dizilerden biri olan Umutsuz Ev Kadınları’nın hem komik hem de heyecanlı macerası Cumartesi ve Pazar akşamı Fox Tv’de sürüyor.

Umutsuz Ev Kadınları 77-78. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Umutsuz Ev Kadınları Dizisi 77. Bölüm özeti:

Sinan Yasemin'i üzmemek için doktoruyla anlaşır ve hastalığını saklar. Bu konudaki en büyük destekçisi Şebnem'dir. İkisinin arasında bir şeyler olduğunu sanan Yasemin Şebnem'in muayenehanesini basar, kendisini bekleyen büyük sürprizden habersizdir…

Elif'in çocukları tesadüfen Eda'nın oyuncak ayısının içindeki parayı bulur. Zeliş bu parayı Eda'nın peşindeki adamlara kaptırmak istemez ve tehlikeli bir oyun oynamaya başlar. İrem'in yanında bir yabancıyla, sürpriz bir şekilde eve dönmesi Nermin'e büyük şok yaşatır.

Nermin kızını bu yabancıdan uzak tutmak için ilginç bir yol dener ancak İrem'in annesine yapacağı sürpriz çok daha ilginç olacaktır. Arkadaşının yanında kalan Elif eve dönmemeye kararlıdır.

Ömer onun ve çocukların izini bulamaz, ta ki çocuklardan birinin başına üzücü bir kaza gelinceye kadar…Nazlı'nın Feyyaz'la görüştüğüne tanık olan Enver kıza gerçekleri anlatmak zorunda kalır.