Avrupa Avrupa 78. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin AB üyeliğini esprili bir dille ele alan Avrupa Avrupa her Pazar seyircileri güldürmeye devam ediyor. Avrupa Avrupa, kahkaha dolu 78. Bölümü ile 2 Haziran Pazar akşamı TRT 1 ekranlarına geliyor.

Avrupa Avrupa 78. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Avrupa Avrupa Dizisi 78. Bölüm özeti:

Can evine geri dönmüş, Gül kocasıyla barışmasının mutluluğunu yaşamaktadır. Kendine başka ev bulan Melisa, yeni evinde tartışma yaşayınca ilk geceden yeniden Gül'lerin yanına dönmüş, evde üç kişi yaşamaya başlamışlardır..

İlk başlarda Gül bu konuya takılmazken, Melisa'nın Can'la çok iyi anlaşmaları ve zaman zaman Gül'ü planlarına dahil etmemeleri Gül'ü çıldırtır.. Kendince bir plan yapan Gül dolaylı yoldan Melisa'nın evden gitmesini sağlarken sinirlerini daha da bozacak bir durumla karşılaşacağını tahmin etmemektedir..

Muhtar kendi evini satıp parasını annesine yollar ve eski ofisine yerleşir.. Bunalımdan hala kendini kurtaramamıştır, günlerce kendini eve kapatıp kimseyle görüşmez. Tekin ve Matmazel arkadaşları için endişelenseler de ellerinden bir şey gelmemektedir..

Mahir karısının Muhtar'ı kendisine benzetmesine hala bozuktur.. Nermin'in kafasında ki ideal erkeğe benzemek için hayatını komple değiştirmeye karar verir. Mahir'de ki bu değişiklik ilk başlarda Nermin'in çok hoşuna gitse de, sonradan bu durumdan hiç hoşlanmayarak kocasının eski haline dönmesini ister.