Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz:

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, “Çankaya Belediyesi 2013 bütçesini şimdiden bitirmiştir” dedi.

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz:
Çankaya Belediyesinin icraatlarını değerlendiren Yılmaz, Çankaya’nın sokaklarının her tarafının delik, deşik ve yamalı bohça gibi olduğunu söyledi.

Çankaya Belediyesinin 2013 yılı bütçesini şimdiden bitirdiğini kaydeden Yılmaz, “İller Bankasından aldıkları borçla, asfalt satın alarak yapmaya çalışıyorlar. Artık CHP kabul etsin, kendileri değil, belediyeyi bir bakkal dükkânını yönetmekten bile acizdir. Zaten bunun en güzel örneğini de CHP’nin başındaki Genel Başkanları bize göstermektedir” dedi.

“Çankaya’nın hangi tarafına bakarsanız bakın, pislik içinde daha doğru dürüst temizlik hizmetini bile yerine getiremiyorlar” diyen Yılmaz, “Bahçelievler’de de durum aynı, Ayrancı’da da, Çayyolu’nda da. Çöp toplama hizmeti bir belediyenin belediyecilik hizmetlerinin başında gelir. Bu kadar mı zor çöp toplamak, akşam saatlerinde Bahçelievler 7. Caddeye gidin, tüm cadde çöp içinde. İnanmayanlar gelsin görsün, küçük bir çöp toplama aracıyla tüm caddenin çöpünü toplamaya çalışıyorlar. Niye küçük çöp toplama aracı aldınız diye soruyorum, diyorlar ki: ‘Çankaya Belediyesi’nin parası yok’ Madem paranız yok, niye yılda onlarca kez kendi CHP’li meclis üyelerinizi yurt dışına gönderiyorsunuz?” dedi.

Yılmaz, “Çankayalının vergilerinden toplanan paralarla onlarca kez, bilgi ve görgülerini artırmak için yurt dışına gideceğinize, Bahçelievler mahallesinin çöplerini toplayın, sokaklara kaldırım taşı döşeyin, otopark sorunu için çözüm üretin, Emek Mahallesindeki başıboş sokak hayvanlarının önüne geçin, yamalı bohça gibi olan sokaklarına asfalt dökün. Bu kadar mı zor bunları yapmak? Eğer yapamıyorlarsa ki 20 yıldır yaptıkları hiçbir icraat yok, kabullensinler ve geldikleri gibi gitsinler” dedi.

Kaynak: İHA