Kosgeb Destekli Manisa’lı Kadın Girişimci’den Tarzandthecıty

Geçtiğimiz aylarda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) düzenlediği KOSGEB uygulamalı girişimcilik kursunu bitiren genç kadın girişimci Elif Çetin, TARZandtheCITY isimli organizasyon firmasını Manisa iş dünyasına kazandırdı.

Kosgeb Destekli Manisa’lı Kadın Girişimci’den Tarzandthecıty
Çok sayıda davetlinin katımlı ile Tekstilciler Sitesi'nde önceki akşam gerçekleştirilen açılış kokteylinde, kostümlü karakterler tarafından dağıtılan ikramlar büyük ilgi gördü. Davetlilere güzel modeller üzerinde ilk profesyonel fotoğraf deneyiminin sunulduğu gece renkli anlara sahne oldu. Firma sahibi Elif Çetin, açılış kokteylinde çeşitli ülkelerden gelen davetlilere hitaben üç farklı dilde yaptığı konuşmasında, Manisa’da yapılan organizasyonların tek düzeliğine değindi. Çetin, TARZandtheCITY ile tüm şehirde farkındalığı ve kaliteyi artıracaklarını belirterek Manisa’ya büyük yenilikler kazandıracaklarını söyledi.

Organizasyon faaliyetlerinin yanı sıra fuar desteği, basın PR ve danışmanlık hizmeti de veren TARZandtheCITY, Manisa'nın endüstriyel kimliğinin tanıtımına da büyük destek verecek.

İki katlı toplamda 260 metrekare alanıyla dikkat çeken TARZandtheCITY'nin ofis dekorunda, hali hazırda perakende ve toptan olarak satışını yaptığı canvas tablolar ve dekoratif aynalar göze çarpıyor. Firmanın ikinci katında ise gerek endüstriyel gerekse insan odaklı çekimler yapılabilen son teknoloji bir fotoğraf stüdyosu bulunuyor. Stüdyonun dekorunda rengarenk kostümler de dikkat çekiyor.
Kaynak: İHA