Lale Sergisi Açıldı, Yarışmada Dereyece Girenler Ödüllendirildi

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen En Güzel Lale Fotoğrafı Yarışması’nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Düzce Belediyesi tarafından lale mevsimi ile birlikte başlatılan En Güzel Lale Fotoğrafı Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Profesyonel ve amatör tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada dereceye girenlere ödülleri yarışmaya gönderilen eserlerin sergilendiği sergi töreninde verildi.

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 423 eserin gönderildiği yarışma sonucunda önce seçici kurul üyelerine plaket takdim edildi. Başkan İsmail Bayram seçici kurulun çok titiz bir çalışma yaptığını belirterek kurul üyeleri Lütfi Şimşek, Fatih Özçelik, Ömer Başer, Özel Çelik, Özgür Yerli ve Yusuf Parlak’a teşekkür ederek katkılarından ötürü plaket verdi.

Başkan Bayram daha sonra da yarışmada mansiyon alan Zehra Çöplü, Sevinç Uz ve Samet Kuşlu’ya plaket ve 250 liralık para ödüllerini takdim etti. En Güzel Lale Fotoğrafı Yarışmasında Mehmet Ali Arslan üçüncü oldu ve 750 liralık para ödülünün sahibi oldu. Yarışmada ikinci olan Erkan Demirel bin lira, Mehmet Anıl Özer ise bin 500 lira para ödülü kazandı. Ayrıca sergide yer alan 50 esere de 50’şer lira para ödülü verildi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ödülleri takdim ederken eser sahiplerini kutladı. Ödül töreninin ardından yarışmada dereceye giren fotoğraflar ile sergiye değer bulunan eserlerin yer aldığı sergi töreninin açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Meydanında yapılan sergi açılışına Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel, İsmail Tanyel, Belediye Meclis üyeleri ile davetliler katıldı.

Sergi üç gün boyunca fotoğraf severlere ve davetlilere açık olacak.
Kaynak: İHA