Bakan Eroğlu’ndan Taziye Mesajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesindeki bazı okullardan Çanakkale gezisine giden öğrencileri taşıyan otobüsün Bursa’da bir kaza geçirmesi ve 1 öğretmenin hayatını kaybetmesi üzerine bir mesaj yayınladı.

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinden aldığı öğrencileri Çanakkale’ye götürmek üzere yola çıkan otobüs, bugün sabah saatlerinde Bursa’nın Karacabey ilçesinde kaza yapmış ve kazada otobüste bulunan çok sayıda öğretmen ve öğrenci yaralanmış, Bayat Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Mumcu ise hayatını kaybetmişti.

Yaşanan kazanın ardından bir mesaj yayınlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Bakan Eroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayat’taki öğrencilerimizin ecdatlarının nice zaferler kazandığı Çanakkale ilimizi ziyaret etmek maksadıyla öğretmenleriyle birlikte düzenledikleri gezi yolculuğunda elim bir kaza geçirdiklerini öğrenmenin üzüntüsü içindeyim. Kazada hayatını kaybeden Bayat Çok Programlı Lisesi müdür yardımcısı Mustafa Mumcu’ya Allahtan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiamıza sabırlar niyaz ediyorum. Bu üzücü kazada yaralanan öğretmen ve öğrencilerimize de cenabı Allahtan acil şifalar diliyorum.”
Kaynak: İHA