Aydın’da Şüpheli Yangın

Aydın Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan bir müstakil evde çıkan yangında ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Aydın’da Şüpheli Yangın
Yanan evin elektrik ve suyunun kiracısı uzun süre üzerine almadığı için sahibi tarafından kestirildiği belirtildi. Polis şüpheli yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre; Meşrutiyet Mahallesi 2068 sokak 12 numarada bulunan müstakil ev sabahın erken saatlerinde çıkan yangın sonucu tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Çevre sakinleri Salim Dönmez’e ait evde M.Z.isimli şahsın kiracı olduğu ve yangın olduğu gece evden ayrıldığı iddia edildi.

Evini M.Z. isimli şahsa kiraya verdiğini ve kiracı tarafından uzun süre geçmesine rağmen evin elektrik ve suyunu kiracının üzerine almadığını belirten Salim Dönmez, “Belediye ve AYDEM’e fatura ödemek için gittiğimde karşıma sürekli kiradaki evimin borcu da çıkıyordu. Kiracımı arayıp elektrik ve suyu üzerine almasını defalarca istedim. Borç benim gözüktüğü için her gün faiz işlediği için 550 TL elektrik, 160 TL de su borcunu ödeyip üzerime kayıtlı olan elektrik ve su aboneliğini kapattırdım. Elektrik ve suyu kapatınca evim yandı” diye konuştu.

Polis, yangının kundaklama ihtimali sonucu çıkma ihtimali üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA