Maganda Kurşunuyla Vurulan Umut'un Annesi: '9 Ayda 10 Yıl Yaşlandım'

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, okula kayıt yaptırdığı gün annesi ve ablasıyla oynamak için gittiği parkta maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut'un annesi Gülhan Ceylan, 9 ayda 10 yıl yaşlandığını söyledi.

Maganda Kurşunuyla Vurulan Umut'un Annesi: '9 Ayda 10 Yıl Yaşlandım'
Oğlunun katil zanlısının yargılandığı davaya eşi Ufuk Ceylan ile birlikte gelen Gülhan Ceylan, "Boncuk gözlü oğlumuzu öldüren kurşun bizi her gün yakacak. Oğlumun mezarını her pazar gidip ziyaret ediyorum. Her mezara gidişimde büyük acı yaşıyorum. 9 ayda 10 yıl yaşlandım" diyerek, yaşadığı acıyı dile getirdi.

"BU ACIYI YAŞAYACAĞIM AKLIMA HİÇ GELMEZDİ"
Gündüz okula kaydettiği oğlu Umut'un akşam yemeğinden sonra parka gitmek istediğini belirten ve yaşanan üzücü olayın öncesini anlatan acılı anne, "Bu acıyı bir gün bende yaşayacağım aklıma gelmezdi. Polisler ile askerlerin dışında kimseye silah vermesinler. Bizim canımız yandı hiç olmazsa başkalarının canı yanmasın" şeklinde konuştu.

POLİS OLMAYI İSTİYORDU
Okula gideceği için sevinen oğlunun polis olma hayali olduğunu belirten Ceylan, "Umut'a büyüyünce ne olacaksın diye sorardık. Kendisi polis olacağım derdi. Odasına kapanıp sürekli Arka Sokaklar polisiye dizisini izlerdi. Son zamanlarda fikir değiştirip pilot olacağını söylemeye başladı.

Polisiye diziden sıkıldığını söylüyordu. Oğluma biz kıyamadık ama başkaları kıydı. Şimdi o melek oldu ve elimizden uçtu gitti. O maganda kurşunu bizi her gün öldürüyor. Olaydan sonra hep ilaçlarla ayakta durabildim. Hala kendimi güçlü tutmakta güçlük çekiyorum. İçim yanıyor. Yaşadığım acı beni psikolojik olarak da çökertti. Olaydan önceki halim ile şimdiki halim arasında çok fark var. Kendimi 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum" dedi.

Kaynak: İHA