BEÜ Devrek MYO’da Açılış

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu’nda yapımı tamamlanan personel ve öğrencilere yönelik kullanım alanlarının açılış töreni gerçekleştirildi.

BEÜ Devrek MYO’da Açılış
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksek Okulu’nun (DMYO) çeşitli birimlerin açılış töreninde protokol bir araya geldi. Devrekli hayırsever işadamları ve vatandaşların katkıları ile hayata geçirilen ve “Bir Sınıf ta Senin Olsun” kampanyasına destek veren işadamlarına ve hayırsever vatandaşlara teşekkür plaketi verildi.

Devrek Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen törene; Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ve Gökçebey Meslek Yüksek Okulu müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, MHP Devrek İlçe Başkanı Ayhan Danacı, TSO Başkan Yardımcısı Zekayi Bükrü, Devrek Esnaf Odası Genel Sekreteri İsmet Akdemir, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Songül Malkoç ve çok sayıda davetli katıldı.

Başta Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci olmak üzere Üniversite tarafından başlatılan, “Bir Sınıfta Senin Olsun Kampanyası” çerçevesinde Yüksekokula modern birer sınıf yaparak katkı veren Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, DEV-TUR taşımacılık, işadamı Şakir Oktay ve Necdet Başoğlu’na protokol tarafından teşekkür plaketi verildi.

Düzenlenen programda konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ”Yüksek okulumuzun çeşitli birimlerine gerek sınıf gerekse diğer kısımlarına destek veren tüm Devrekli hayırseverlere teşekkür ediyorum. İnşallah amacımız Devrek’i yüksekokul anlamında daha üst sıralarda tutarak ilçemize her anlamda katkı sağlanması taraftarıyız ve bu böylede olacak. Kaymakamımızdan belediye başkanımıza kadar okulumuza her anlamda destek veren herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay ise, "Devrek Meslek Yüksek Okuluna yeni sınıfların ve kütüphanelerin kazandırılması anlamında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Üniversite anlamında ilçemizin daha da üste sıralarda yer almasını canı gönülden arzu ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA