Tümkayder'den Bekir Yıldız'a Ziyaret

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Fatih Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Allah muvaffak etsin. Gayet güzel işler yapıyorsunuz. Yönetiminiz yardımlaşmayı ve dayanışmayı ön plana çıkarıyor" dedi.

Dernek yönetiminden Kayserililer için uğrak yeri olacak bir merkez yapmalarını isteyen Yıldız, şöyle devam etti:

"15-20 bin metrekarelik uygun bir arsa teminiyle bir kültür sitesi yapılsın. Spor ve konferans salonu, misafirhane gibi şeyler de olsun. Kayserili Kayseri'den veya Ankara'dan buraya geldiği zaman bir tanıdığını bulabileceği fikrine sahip olsun. En rahat orada toplanır, buluşur, her etkinliği yapabilirsiniz. Çok da pratik olur."

Fatih Doğan ise İstanbul'daki Kayserilileri birleştirme çalışmalarının olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"46 dernek bir hareket ediyor. Futbol organizasyonu, Ramazan etkinlikleri, Çanakkale gezisi, mantı festivali yaptık. 2 Haziran'da yine mantı festivaliyle 15 bin kişiye Kayseri Mantısı dağıtacağız. Siz hem Kayseri'nin hem de İstanbul'daki Kayserililerin ağabeyisiniz. Bize önderlik etmeniz, manevi desteğiniz bizim için çok önemli, teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA