'Bir Başkadır Çandarlı' Konseri Büyüledi

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Bir başkadır Çandarlı" konseri, renkli görüntülere sahne oldu.

'Bir Başkadır Çandarlı' Konseri Büyüledi
Belediye Açık Hava Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen konsere; Çandarlı Belediyesi Başkanı Ahmet Dağdelen, Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Yıldıray Özer, Çandarlı Belediyesi Meclis üyeleri Hakkı İkiz, Nihat Duvarcı, Yusuf Uçalan, Ahmet Canseven, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Koro şefliğini Vuslat Demir’in üstlendiği Çandarlı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşları büyüledi. Konsere katılan vatandaşların da şarkılara eşlik ettiği gecede, Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

Konser sonunda şef Demir ve korosu, besteledikleri “Bir Başkadır Çandarlı” isimli marş ile vatandaşlara sürpriz yaptı. Çandarlı Marşı’nı ilk kez dinleyen vatandaşlar, alkışlarla eşlik ettiler. Çandarlı Marşı ile güzel görüntülerin yaşandığı konser, 10. Yıl Marşı’nın hep beraber söylemesinin ardından sona erdi.

Türk Sanat Müziği Korosu adına şef Vuslat Demir’e emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim eden Başkan Dağdelen, “Koro şefimiz Vuslat Hanımı, korosunu ve saz ekibini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Güzel seslerini birleştirdiler, Çandarlı’nın sesi yaptılar. Bu Çandarlı’nın sesi gür çıkıyor. İnşallah daha da gür çıkacak. Bu etkinlikler, 19 Mayıs Haftası etkinlikleridir. Hepinizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA