Termal Tesis Çalışanlarına Sertifika

Aziziye Belediyesi'nin Ilıca Termal Tesisleri'nde görev yapan personele yönelik protokol ağırlama ve temsil seminerinde başarılı olanlara sertifika verildi.

Belediye Başkanı Fatih Cengiz, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, personelden ekmek kapılarına sahip çıkmalarını istedi.

İlçeye yapılan hizmetlerde termal tesislerin de katkısı olduğunun altını çizen Cengiz, "Buradan elde ettiğimiz gelirleri ilçemize hizmete dönüştürmenin çabasındayız. Termal tesisler ilçemizin gelişmesine katkısı olduğu gibi 70'e yakın çalışanı ile ciddi istihdam sahası da oluşturmakta. Çalışanlarımıza düşen görev, bu tesislere sahip çıkmaları, ekmek yedikleri yeri unutmamaları ve bu doğrultuda gelen müşteriye gerekli ilgi ve alakayı göstermeleridir. Amacımız vatandaşa hizmetin en kalitelisini sunmak. Tesislerimizi de bu amaç doğrultusunda yönetmek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet etmek zorundayız. Çünkü termal tesisler bizim göz bebeğimiz ve buraya gelen müşteri de başımızın tacıdır" dedi.

Konuşmanın ardından personele sertifika verildi.

Belediye toplantı salonunda Doç. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın verdiği seminerde, personele vizyon, misyon, imaj ve protokol kuralları ile vatandaş memnuniyeti konuları anlatıldı.

Muhabir: Sagip Sezginer

Yayıncı: Mustafa Yıldız
Kaynak: AA