Ak Parti'li Ünüvar’dan İlçelere Sağlık Yatırımları Turu

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana’nın İmamoğlu, Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde hastane yatırımlarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Ak Parti'li Ünüvar’dan İlçelere Sağlık Yatırımları Turu
Ünüvar, beraberinde Adana İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kemal Kiraz, Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ve Adana İl Halk Sağlığı Müdürü Alper Acil ile birlikte, ilk olarak İmamoğlu Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada sağlık personeli, hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Ünüvar, yapımı devam eden hastane inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Taşra programı kapsamında, 2012 tarihinde temeli atılan ve yapımı devam eden yeni Kozan Devlet Hastanesi’nin inşaatını gezerek inşaat süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Ünüvar, burada yaptığı açıklamada hastane inşaatının sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerlediğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ünüvar, bir yıl içerisinde hastanenin açılışını yapacaklarını kaydetti.

Ünüvar ve beraberindeki heyet, ziyaret programına Feke Devlet Hastanesi ve Tufanbeyli Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerle devam etti.
Ziyaretler hakkında konuşan Ünüvar, AK Parti Hükümeti döneminde Adana’nın sağlıkta çok önemli kazanımlar sağladığını, daha önce hastanesi olmayan ilçelerin her birinde modern hastane bina inşaatlarının hızla yükseldiğini görmenin mutluluğunu hemşerileriyle paylaştığını söyledi.

Kaynak: İHA