Eski Fıfa Kokartlı Hakemler Torbalı’da Maç Yönettı

Uğur Dershanesi'nin Torbalı'da 16 Nisan tarihinde başlattığı Uğur Cup turnuvasının sonuna geldi.

Eski Fıfa Kokartlı Hakemler Torbalı’da Maç Yönettı
Turnuvanın finalleri önceki gün yapılan büyük bir organizasyon ile gerçekleşti.

Büyük organizasyonda, Torbalı’nın önemli isimlerinin yanı sıra FİFA kokartlı eski hakemler İsmet Arzuman ve Hakan Özkan, Bucaspor eski başkanı Şükrü Kayagüney ve Yönetim Kurulu üyesi Adil Demir de final mücadelelerini izledi. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu ve İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erol Koyuncu turnuva finallerini yakından takip etti.

Çekişmeli geçen turnuvanın üçüncülük maçında San Marino ekibi ile Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi penaltı vuruşları ile San Marino ekibi kazandı. Final maçında ise, Torbalı Anadolu Lisesi ile Torbalı Kız Teknik ve Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Kız Mesleğin ezici üstünlüğü ile geçen maçta 6-1’lik skor ortaya çıktı ve turnuvanın şampiyonu Kız Teknik ve Meslek Lisesi oldu. Maçın hakemliğini ise, eski Süper Lig hakemi Hakan Özkan yaptı. Dereceye giren takımların ödüllerini Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Yeşil, Torbalı Uğur Dershanesi Kurucusu Yıldırım Baytekin, Torbalı Uğur Dershanesi Müdürü Selma Aşitan Coşkun verdi.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ TABLET BİLGİSAYAR
Turnuvanın birinci, ikinci ve üçüncüsüne kupa ve madalya verildi.

Turnuva şampiyonu ekibin oyuncularına tablet bilgisayar hediye edildi. Bazı okul ve müdürlerine de katılım plaketleri takdim edildi. Final müsabakası öncesi konuşan Torbalı Uğur Dershanesi Kurucusu Yıldırım Baytekin, “Ülke genelinde Uğur Dershanelerinde bu tür turnuvalar düzenleniyor. Bizde ilçemizde ilk kez böyle bir turnuva düzenledik. Çok güzel geçti devamının da aynı şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

Baytekin’in ardından kürsüye çıkan Kaymakam Aydın Memük ise “Torbalımıza böyle güzel bir turnuva kazandıran Uğur Dershanesine ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA