Karaosmanoğlu Nuh Çimento İşçisiyle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hereke’de bulunan Nuh Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti.

Karaosmanoğlu Nuh Çimento İşçisiyle Buluştu
Fabrika yönetimi tarafından misafir edilen Başkan Karaosmanoğlu, Nuh Çimento işçisiyle aynı sofrayı paylaştı ve personelle sohbet etti.
Kocaeli genelindeki fabrika ve iş yerlerini ziyaret ederek idareciler ve burada çalışan personelle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Hereke’de faaliyet gösteren Nuh Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti. Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, CEO Kamil Gökhan Bozkurt, genel müdür Mehmet Hayrettin Şener tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ile Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan eşlik etti.

Başkan Karaosmanoğlu’na Nuh Çimento’yu ziyaretinde ilk olarak fabrikaya yönelik bilgi verildi.

Nuh Çimento’nun çevre politikası hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi aktaran idareciler, çevreye duyarlı teknolojilerle faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Türkiye ve Avrupa’nın aynı çatı altında üretim yapan en büyük fabrikası olan Nuh Çimento’nun üst düzey yöneticileri, inşaatlarda ve yol yapımında kullanılan beton alaşımlarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu da, özellikle eğitim ve sağlık alanlarında çok sayıda okul ve sağlık kuruluşu yaptıran Nuh Çimento yönetimini tebrik etti ve bu yöndeki çalışmaların devamını arzu ettiklerini söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu ile Nuh Çimento yöneticileri, daha sonra fabrika alanındaki kısa bir incelemenin ardından personel yemekhanesine geçti. Nuh Çimento yöneticileriyle birlikte burada sıraya giren Başkan Karaosmanoğlu, fabrika çalışanlarıyla aynı masayı paylaştı. Nuh Çimento işçileriyle yemekhanede sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, onların hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini de aldı. Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin, ziyaretin anısına Başkan Karaosmanoğlu’na Hereke halısı hediye etti.
Kaynak: İHA