Canlı yayında Reyhanlı kavgası

Reyhanlı saldırısıyla ilgili iddiaları ile gündeme gelen gazeteci Hakan Albayrak, canlı yayını gerdi.

Canlı yayında Reyhanlı kavgası
Geçtiğimiz günlerde Reyhanlı saldırısı hakkında öne sürdüğü iddialar ile adından sıkça söz ettiren Gazeteci Hakan Albayrak, geri adım atmadı. Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Albayrak, sözlerinin arkasında durdu.

'SALDIRIYI KİM YAPTI?'

Esad'ın provokasyonuna gelindiğini belirten Albayrak, 'Maalesef bir avuç neo-nazi Suriyeliler'e saldırdı' dedi. Albayrak'ın daha önceden öne sürdüğü 'Suriyeliler başı taşlarla ezilerek öldürüldü' iddiası ise canlı yayında gergin anların yaşanmasına neden oldu. Programın bir başka konuğu Gazeteci Metin Özkan'ın 'Saldırıyı kim yaptı? Türk vatandaşları mı?' sorusuna oldukça sinirlenen Albayrak, tartışmanın seviyesini düşürünce programın moderatörü araya girerek reklam arası vermek zorunda kaldı.

ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?
Hakan Albayrak geçtiğimiz günlerde A Haber ekranlarına çıkmış saldırı ardından provoke edilen sokak çetelerinin Suriyeli mültecilerin kafalarını taşlarla ezdiğini iddia etmişti. Reyhanlı'da sıkıyönetim ilan edilmesi gerektiğini de savunan Albayrak, doktorların polis tarafından farklı rapor tutulmaya zorlandığını öne sürmüştü.