Sgk'dan Ankara'nın Prim Rekortmenlerine Plaket

Ankara genelinde borcu olmayan ve en çok prim ödeyen 10 şirket, Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Sgk'dan Ankara'nın Prim Rekortmenlerine Plaket
En yüksek primi ödeyen ve prim borcu bulunmayan Türk Telekomünikasyon A.Ş. adına ödülü alan İnsan Kaynakları Direktörü Seyit Yılmaz, birinciliği kimseye kaptırmayacaklarını söyledi.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bugün, Ankara genelinde 2012 yılında en yüksek prim ödeyen ve prim borcu bulunmayan ilk 10 şirkete Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen tören, hafta kapsamında yapılan etkinliklerin tanıtılmasıyla başladı.

Sinevizyon gösterisinin ardından bir konuşma yapan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ramazan Yıldız, SGK’ya en çok prim ödeyen 10 şirketin temsilcilerinin burada olmasının kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Yıldız, bu 10 şirketin hiç borcunun bulunmamasının önemli olduğunu belirterek, bu şirketlere teşekkür etti. Kuşaklar arası adaletin önemine vurgu yapan Yıldız, “SGK'da yapılan reformun nedeni dedelerimizden kalan borçlar. Yeni sistemle birlikte emekli yaşının arttırılmasıyla nesiller arası adalet sağlanmış oluyor" dedi

SGK’ya 2013 bütçesinden 183 milyar lira ayrıldığını vurgulayan Yıldız, devletin, bütçenin önemli bir kısmını SGK’ya ayırdığını ifade etti.

Konuşmaların ardından, en çok prim ödeyen şirketlere ödülleri verildi.

En çok prim ödeyerek ilk iki sırayı alan Türk Telekomünikasyon A.Ş. ve Başkent Üniversitesi’nin plaketlerini Sosyal Güvenlik Müdürü Yıldız verdi. Ödül alan diğer şirketlerin temsilcileri ise plaketlerini Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcılarından aldı. Türk Telekomünikasyon AŞ adına plaket alan İnsan Kaynakları Direktörü Seyit Yılmaz, geçen yıl da bu unvanın sahibi olduklarını hatırlatarak, "Birinciliği kimsele kaptırmayacağız" dedi

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Ankara genelinde hiç borcu bulunmayan ve en çok prim ödeyen şirketler şunlar:
“Türk Telekomünikasyon A.Ş
Başkent Üniversitesi
Park Termik Elektrik San. ve Tic. A.Ş
Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş
MAN Türkiye A.Ş
Orta Doğu Rulman Sanayi ve Tic. A.Ş
Arçelik A.Ş
TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdürlüğü
Ülker Bisküvisan A.Ş.

Erkunt San. A.Ş.”
Kaynak: İHA